(JUNIOR) Tester

Productiepartner voor innovatieve machinebouwers

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN (JUNIOR) TESTER.

Bedrijf

Inelvé is een innovatief bedrijf voor het leveren van specialistische én integrale oplossingen waarin schakelpanelen en machinebekabeling een centrale rol spelen.
Wij onderscheiden ons door innovatief te produceren en klantgericht te denken. De “Made in Holland” gedachte staat bij ons hoog op de agenda. Om die reden zijn wij o.a. aangesloten bij de Fedet federatie paneelbouw, een brancheorganisatie waar de top van de Nederlandse paneelbouwers deel van uitmaakt. Tevens zijn wij (c)UL gecertificeerd waardoor we in staat zijn vanuit Nederland de Amerikaanse en Canadese markt te bedienen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een (junior) tester. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de door ons geleverde kwaliteit. Je zorgt ervoor dat de geleverde producten voldoen aan de gevraagde en gestelde eisen. Je bent een puntje precies als het op je werkzaamheden aankomt.

Werkzaamheden

  • Testen van projectmatig en seriematig geproduceerde schakelpanelen.
  • Administratief verwerken van test en productie gegevens.
  • (mede) verantwoordelijk voor de gebruikte hulpmiddelen.

Functie-eisen

  • Minimaal 2 jaar ervaring als bedradingsmonteur.
  • MBO niveau 3 of 4 door opleiding of ervaring.
  • Een positieve en flexibele instelling en werkmentaliteit.
  • Je bent en werkt gestructureerd en nauwkeurig.
  • Je vind het fijn om te werken in een omgeving met nieuwe technieken in een veranderende markt.

Wij bieden

Werken in een informele omgeving waar samenwerken en innovatie voorop staat. Je krijgt gevarieerd werk waarbij een beroep gedaan wordt op eigen inzicht, besluitvorming en verantwoordelijkheid. Ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing. Vanzelfsprekend ontvang je een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Frank Verstegen op het telefoonnummer 073-7110030, of stuur een email naar werken@inelve.nl.